Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170701-LM00-Lillelien,-Ola_640x360web.jpg
Ola Lillelien. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Tap for U-gutta

Portugal ble for sterke for U-gutta (LM00) lørdag. En svak førsteomgang ødela mye, og Portugal vant 27-26.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

U-gutta slet bakover i lørdagens kamp mot Portugal, og spesielt første omgang ble utfordrende. Norge var under med 5 mål til pause, på stillingen 9-14, men hentet det opp igjen og gikk opp i ledelsen 22-21 i andre omgang.

Trener Anstein Engravslia var allikevel ikke bare misfornøyd med tapet:
- Vi hadde muligheten for seier, men med marginene litt mot oss på slutten holdt det ikke. Gutta viste stor mental styrke ved å komme tilbake, men det er jo litt surt å tape når vi hadde muligheten for seier.

Dermed står U-gutta med én seier og ett tap så langt i ScandIberico-turneringen, som avsluttes mot Spania søndag formiddag.
Den kampen starter klokka 1200 norsk tid, og kan streames her.

FAKTA
ScandIberico - LM00
Portugal - Norge 27-26 (14-9)
Norges målscorere og lag: Ola Hoftun Lillelien, HK-72 Sande 7 (bildet), Tobias Grøndahl, Vestre Bærum HK 5, Alexander Blonz, Viking Håndball 4, William Fiala Gjermundnes, ØIF Håndball Elite 2, Victor Helsinghof, Ski IL 2, Henning Knutsen, Nærbø IL 2, Jonas Elverhøy, Elverum Håndball 1, Viktor Norberg, Sandefjord Håndball 1, August Storbugt, Sarpsborg IL Håndball 1, Alessandro Zulijani, Kolstad Håndball 1, Andre Kristensen ØIF Håndball Elite, Lars-Henrik Hygen, Viking TIF, Tollef Lindqvist, Falk SK, Robart Jansen, Viking TIF, Daniel Jakobsen, Bodø HK, Birk Inselseth, Sandefjord Håndball.
Portugals toppscorer: Salvador Salvador 6.
Utvisninger: Portugal 6x2 minutter, Norge 6x2 minutter.