Dansk overmakt

De norske u-gutta møtte Danmark i EMs andre kamp. Det ble en tøff match, som danskene vant med seks mål.

Til tross for at Norge kom best i gang, med solid forsvar og kampens to første scoringer, ble det en tøff kamp for u-gutta (LM00). Kampen svingte veldig, men til slutt vant altså Danmark 30-24.

Norge ledet altså 2-0 etter fem minutters spill. Etter 15 minutter spilt var imidlertid Danmark i ledelsen 6-4, Norge bommet på noen gode sjanser, og danskene traff. Det sto 8-4 i dansk favør da Norge tok kampens første time-out. Det hjalp noe, men det var fortsatt Danmark som var i ledelsen til pause, på stillingen 12-9.

I andre omgang var det Danmark som kom best i gang, og "plutselig" var stillingen 16-10.
Gjennom hele andre omgang var det danskene som førte kampen, Norge forsøkte som best de kunne å henge på, og tette luka, men lyktes ikke helt. Danmark var oppe i en 10-målsledelse på det meste, men Norge klarte til slutt å "pynte" på dette, slik at sluttresultatet ble 30-24 i dansk favør.

To tap på de to første kampene er ikke et optimalt utgangspunkt for u-gutta videre, som lørdag har hviledag. Søndag klokka 1630 venter Romania i siste gruppespillskamp. Den kampen kan du streame live her.