Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Startet med to seirer

De norske jentene startet det åttende Beach-VM med seier 2-0 både over Vietnam og Mexico tirsdag.

– Den første kampen var litt preget av åpningsnerver. Vi spiller litt med håndbrekket på, det var litt mye sikkerhet og da går det ikke fort nok og motstanderen kommer i posisjon til å stille blokk. Kampen ble litt preget av det, sier trener Eskil Berg Andreassen til handball.no.

Den andre kampen var bedre, med flere poeng fra de norske jentene.

– Likevel ønsker jeg bedre forsvarsspill. Jeg synes Mexico kom til for enkle sjanser, men vi skal være fornøyd med at vi vinner de to første kampene på åpningsdagen og har kommet greit i gang. Det er det viktigste, sier han.

Norge går videre med minst to poeng og det viktigste i hovedrunden blir å komme seg til kvartfinale.

Norge møter Danmark kl. 14.50 norsk tid onsdag. Begge lag har vunnet sine to første kamper i gruppespillet. Kampene i VM streames live.

FAKTA
VM Beachhåndball kvinner, gruppespill
Norge–Vietnam 2-0 (14-11, 17-15)
Beach Sports Complex, Kazan, Russland
50 tilskuere
Poeng Norge: Katarina Ugland 12, Katinka Haltvik 7, Elisabeth Hammerstad 5, Marielle Martinsen 3, Maren Aardahl 2, Martine Welfler 2. Øvrige norske spillere: Kathrine Sæthre, Susanne Pettersen, Julie Aspelund Berg, Victoria Solli Berg.

FAKTA
VM Beachhåndball kvinner, gruppespill
Mexico–Norge 0-2 (17-27, 19-26)
Beach Sports Complex, Kazan, Russland
Poeng Norge: Katinka Haltvik 18, Martine Welfler 12, Maren Aardahl 12, Marielle Martinsen 9, Katarina Ugland 2. Øvrige norske spillere: Elisabeth Hammerstad, Kathrine Sæthre, Susanne Pettersen, Julie Aspelund Berg, Victoria Solli Berg.

Livestreaming av kampene i Beach-VM
Norges VM-tropp
Mesterskapets nettside
IHFs VM-sider 
Beachjentenes Facebookside