Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180616-LM98-Sandven,-Fabian.jpg
Fabian Sandven. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Nytt tap for Juniorgutta

Juniorgutta (LM98) tapte også den andre kampen i Scandinavian Open. Sverige ble for sterke og vant 32-24.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi tapte ganske klart mot Sverige også, men vi hadde en veldig god 20-minuttersperiode i 1. omgang. Vi ledet 13-8, spilte strukturert og bra sammen, men så falt vi litt ut av konseptet etter hvert, forteller Vidar Gjesdal i trenerteamet til handball.no.

De norske guttene ble veldig stresset av at svenskene begynte å komme opp på siden av dem.

– Derfra og ut var vi ikke i nærheten av der vi skal være. Vi mistet konseptet og det ble veldig oppjaget da de kom inn på oss. Da skjer det noe som ikke er bra nok. Hele kampen bar preg av at vi hadde store problemer bakover på banen. Vi er langt unna å komme opp i aggressiviteten og ble for puslete og passive i duellspillet. Vi hadde sakket om det på forhånd, men var ikke i stand til å få løst det, sier han.

Laget må dermed jobbe videre for å få løftet det. – Det er vi nødt til før vi kommer i mesterskap, sier Gjesdal.

Lørdag er Danmark siste motstander i Scandinavian Open for Norge.

FAKTA
Scandinavian Open Championship
Norge–Sverige 24-32 (17-16)
Hvidebæk Hallen, Jerslev, Danmark
Målscorere Norge: Fabian Sandven, Bækkelaget 5, Olaf Richter Hoffstad, ØIF Arendal 5, Ole Nærland, Nærbø 3, Alexander Mitrovic, Elverum 3, Sander Løvlie Simonsen, ØIF Arendal 2, Karsten Skinnarland Enoksen, Runar 2, Vetle Rønningen, Bodø 2, Thomas Horneland Boilesen, Drammen 1, Jacob Weidemann, Nøtterøy 1. Øvrige norske spillere: Emil Kheri Imsgard, Elverum, Sander Wennberg Linderud, Elverum, Andreas Horst Haugseng, Nærbø, Robin Paulsen Haug, St. Hallvard, Sander Rogne Myklebust, Bækkelaget.
Toppscorer Sverige: Andreas Windahl 6.
Utvisninger: Norge 3x2 min., Sverige 1x2 min.

Mer om Juniorgutta (LM98)