Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kathrine Sæthre fra en tidligere VM-kamp. Foto: Stéphane Pillaud
Kathrine Sæthre fra en tidligere VM-kamp. Foto: Stéphane Pillaud

Møter Polen i kvarten

Beachjentene tapte 0-2 for Brasil. Tredjeplass i hovedrunden gir VM-kvartfinale mot Polen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norge ledet 6-0 og holdt brassene unna scoring de fire første minuttene, men utover i omgangen jevnet det seg ut. Norge utlignet på straffe helt på slutten, men Brasil rakk å score det nødvendige poenget for å ta seieren.

Andre periode startet jevnt, men Brasil fikk akkurat så stort forsprang at det hjalp lite med norsk redusering på tampen.

– Jeg synes vi spilte en god kamp. Da vi tapte første periode visste vi at vi ville bli nummer tre i hovedrundepulja uansett. I andre omgang prøvde vi derfor å spille litt alternativt, med spesialist i midten og lykkes veldig godt med det. Vi la om taktikken og laget flere flyvere for å trene mer på det. Det synes jeg funket godt, sier trener Eskil Berg Andreassen til handball.no.

– Det var en godt gjennomført kamp og vi fulgte planen vår. Vi er positive og klare for å gyve løs på kvartfinalen, sier han.

Kvartfinalen mot Polen spilles lørdag kl. 08.50 norsk tid.

FAKTA
VM Beachhåndball kvinner, hovedrunden
Brasil–Norge 2-0 (17-16, 25-23)
Beach Sports Complex, Kazan, Russland
Poeng Norge: Maren Aardahl 12, Martine Welfler 11, Marielle Martinsen 10, Katarina Ugland 4, Katinka Haltvik 2. Øvrige norske spillere: Elisabeth Hammerstad, Kathrine Sæthre, Susanne Pettersen, Julie Aspelund Berg, Victoria Solli Berg.

Livestreaming av kampene i Beach-VM
Norges VM-tropp
Mesterskapets nettside
IHFs VM-sider 
Beachjentenes Facebookside