Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180628-LK02-Hennig-Olsen,-Camilla.jpg
Camilla Hennig-Olsen. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Jentenes første seier

Jentelandslaget tok sin første seier da Italia ble beseiret 26-15 i tirsdagens første kamp i European Open.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi kom noen mål bak i starten, men hentet oss fint inn med tøft og kontant forsvarsspill. Fra start i andre omgang fikk vi også fin uttelling for et kompakt forsvar, der 10 av 15 scoringer kom i kontringsspillet. Selv om motstanden var noe svakere enn mandag, fremstår vi mye tryggere sammen på banen, sier Tore Johannessen i trenerteamet til handball.no.

Nå ser Jentelandslaget (LK02) frem mot Sverigekampen senere tirsdag.

De to beste lagene i gruppa går til hovedrunden. Øvrige lag spiller en mellomrunde før plasseringskampene fredag.

FAKTA
European Open kvinner, gruppespill
Norge–Italia 26-15 (11-8) 
Liseberghallen,Göteborg, Sverige
100 tilskuere
Målscorere Norge: Camilla Hennig-Olsen, Randesund 7, Eirill Finnanger Westby, Ottestad 3, Sofie Winther-Hansen, Strindheim 3, Sandra Skauen, Råde 2, Fanny Skindlo, Trauma 2, Mina Pauline Gregersen, Randesund 2, Mari Nilsen Solberg, Skiptvet 2, Maria Gald Bergslien, Fyllingen 1, Sofie Celius, Konnerud 1, Henriette Espetvedt Eggen, Fyllingen 1, Mathilde Selstad Strømme, Byåsen 1, Sara Helena Benterud, Fjellhammer 1. Øvrige norske spillere: Ingeborg Brøste Fossnes, Langhus, Ida Emilie Hansen Taha, Tune, Julie Tovslid, Urædd, Celina Vatne, Grane Arendal.
Toppscorer Italia: Martina de Santis 3.
Utvisninger: Norge 2x2 min., Italia 2x2 min.

Resultater og tabeller for European Open
Mer om Jentelandslaget (LK02)