Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballtreneren

Den digitale trenerhåndboken for alle håndballtrenere!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Håndballtreneren er en digital ressursbank som tar for seg ulike sider ved det å være håndballtrener. Stoffet er i utgangspunktet rettet mot deg som jobber i ungdomshåndballen, men det meste vil forhåpentligvis være relevant uavhengig av hvilket nivå og hvilken aldersgruppe du er trener for.

En del av innholdet i Håndballtreneren vil du kunne finne også andre steder, men her har vi samlet mange elementer på ett sted og forsøkt å presentere det på en lettfattelig og brukervennlig måte. I tillegg til mye nyttig fagstoff innenfor ulike felt vil du også finne videoklipp med gode tips og kloke refleksjoner fra profilerte og erfarne trenere.

Sjekk den ut her: www.håndballtrenern.no