Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sandra Skauen. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Sandra Skauen. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Enkelt mot Georgia

Jentelandslaget (LK02) vant enkelt 37-13 over Georgia og skal spille om 9. plass i European Open.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jentene hadde fin fokus og konsentrasjon i 1. omgang. Fra 2-2 kjørte vi fra og ledet 20-3 halvveis. Etter pause falt konsentrasjonen, så vi tar med oss den fine 1. omgangen fra denne kampen, sier Tonje Larsen i trenerteamet til handball.no.

Laget har full dermed pott etter at de ikke nådde hovedrunden. Det betyr topplassering i sin mellomrundegruppe og kamp om 9. plass i mesterskapet. Kampene i Göteborg har vært de aller første landskampene for dette laget.

Island blir motstander fredag. Kampen om 9. plassen spilles i finalearenaen, Göteborgs storstue Scandinavium.

– Det blir spennende. Island slo Russland med ett mål og er et godt håndballag, sier Larsen.

FAKTA
European Open kvinner, mellomspill
Norge–Georgia 37-13 (20-3)
Liseberghallen, Göteborg, Sverige
110 tilskuere
Målscorere Norge: Sandra Skauen, Råde 6, Camilla Hennig-Olsen, Randesund 5, Maria Gald Bergslien, Fyllingen 4, Mina Pauline Gregersen, Randesund 4, Fanny Skindlo, Trauma 3, Ingeborg Brøste Fossnes, Langhus 3, Eirill Finnanger Westby, Ottestad 2, Sofie Winther-Hansen, Strindheim 2, Mari Nilsen Solberg, Skiptvet 2, Sara Helena Benterud, Fjellhammer 2, Celina Vatne, Grane Arendal 2, Henriette Espetvedt Eggen, Fyllingen 1, Mathilde Selstad Strømme, Byåsen 1. Øvrige norske spillere: Sofie Celius, Konnerud, Ida Emilie Hansen Taha, Tune, Julie Tovslid, Urædd.
Toppscorer Georgia: Elizaveta Chkaidze 4, Lana Gogia 4.
Utvisninger: Norge 1x2 min., Georgia 4x2 min.

Resultater og tabeller for European Open
Mer om Jentelandslaget (LK02)