Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sofie Celuis. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Sofie Celuis. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Ble nummer 10

Jentelandslaget ble nummer 10 i sitt første mesterskap, etter tap 22-23 for Island i European Open.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kampen om 9. plass ble spilt i Scandinavium, men det var kun 100 tilskuere i arenaen som tar 12 000 tilskuere.

– Vi kom aldri opp i forsvarsspill, ble stående en og en. Vi ble for passive og hadde ingen forflytning sideveis. Framover var vi for lite besluttsomme og de gangene vi fikk muligheten etter å ha spilt oss til gode sjanser bommet vi for ofte. Det bedret seg i 2. omgang og vi var nære på å hente igjen ledelsen, forteller Tonje Larsen i trenerteamet til handball.no.

FAKTA
European Open kvinner, kamp om 9. plass
Norge–Island 22-23 (7-13)
Scandinavium, Göteborg, Sverige
100 tilskuere
Målscorere Norge: Mina Pauline Gregersen, Randesund 8, Sofie Celius, Konnerud 6, Eirill Finnanger Westby, Ottestad 3, Maria Gald Bergslien, Fyllingen 2, Fanny Skindlo, Trauma 2, Mari Nilsen Solberg, Skiptvet 1. Øvrige norske spillere: Marthe Davidsen Hellevik, Bergen, Camilla Hennig-Olsen, Randesund, Henriette Espetvedt Eggen, Fyllingen, Sofie Winther-Hansen, Strindheim, Ingeborg Brøste Fossnes, Langhus, Ida Emilie Hansen Taha, Tune, Mathilde Selstad Strømme, Byåsen, Sara Helena Benterud, Fjellhammer, Julie Tovslid, Urædd, Celina Vatne, Grane Arendal.
Toppscorer Island: Elin Rosa Magnusdottir 8.
Utvisninger: Norge 1x2 min., Island 2x2 min.

Resultater og tabeller for European Open
Mer om Jentelandslaget (LK02)