Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene
Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20171029-lm00-elverhoy-jonas640.jpg
Jonas Elverhøy scoret tre mål mot Tyskland i lørdagens kamp.

– Vi fortjente bedre

– Vi fortjente bedre, mente Anstein Engravslia etter 21-30 for U-gutta (LM00) mot Tyskland lørdag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi spiller egentlig en fantastisk første omgang, men den tyske målvakten stenger rett og slett buret. Han tar fra oss en rekke gode sjanser, og endrer nok på mellom 20 og 30 redninger i kampen, forteller Anstein Engravslia, trener for det det norske U-landslaget. Dermed endte den siste kampen i Lubeck med tap 21-30 for hjemmenasjonen Tyskland.

-Lufta går litt ut av oss utover i andre omgang når vi ikke får utelling på sjansene. Spesielt i første omgang synes jeg vi er skikkelig gode. Selv om vi ligger under 8-12 til pause spiller vi veldig god håndball. Det siste mangler. Man må sette ballen i mål på klare sjanser, sier en fornøyd Engravslia etter turneringen i Tyskland.

-Jeg synes vi har lært mye, og har en del spillere i bakhånd som kan bidra over sommeren. Nå venter en liten ferie før Scan Iberio og deretter EM.

Norges lag; Andre Kristiansen, Markus Nilsen, Robert Jansen, Tollef Lindquist 4, Jonas Elverhøy 3, Henning Lea Knutsen 3, Tobias Grøndahl 2, Mats Rekstad 2, Aleksander Blonz 1, Kristoffer Iversen 1, Birk Inselseth 1, Markus Niva 1, Victor Helsinghoff 1, August Storbugt 1, Alesandro Zulijani 1 og William Fiala.

Flest mål Tyskland; Axel Groller 6.