Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene
Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20171029-lm00-storbugt-august640.jpg
August Storbugt og de norske U-gutta spilte fredag uavgjort 26-26 mot Israel.

Verdifull trening

Turneringen i Lubeck fortsetter for de norske U-gutta. Fredag ble det 26-26 mot Israel.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Dette er glimrende trening for oss. Selv om vi førte kampen lenge, var det greit med uavgjort. Slik det ble i sluttminuttene kunne vi fort tapt, forteller Anstein Engravslia på telefon fra Tyskland.

Norge førte - og hadde kontroll på kampen lenge. Til pause ledet Norge 15-13 på tross av en dobbeltutvisning de siste minuttene før pause. Norge ble straffet med hele 9 utvisninger i denne kampen, og det ga etterhvert utslag på resultattavla. 

- Det ble mange perioder i undertall. Vi taper en del dueller en mot en i vårt forsvar, og Israel spiller en litt uavnt håndball for oss. Uansett er det nyttig og en god erfaring å ha med seg inn mot EM på sensommeren, sier Engravslia. 

Etter lørdagens kamp mot hjemmenasjonen Tyskland skal de norske gutta samles i Scan Iberio Cup i starten på august før det er EM i Kroatia som gjelder 9. til 19. august. 

Norges lag; Andre Kristiansen (Sandefjord), Markus Nilsen (Randesund), Robert Jansen (Viking TIF), Aleksander Blonz (Viking håndball) 2, August Storbugt (Sarpsborg) 1, Henning Lea Knutsen (Nærbø) 1, Marcus Niva (Bækkelaget), Birk Inselseth (Sandefjord) 3, William Fiala Gjermundnes (Randesund) 2, Victor Helsinghoff (Ski IL) 1, Jonas Elverhøy (Elverum) 1, Tobias Grøndahl (vestre Bærum) 4, Alessandro Zulijani (Sverresborg) 2, Tollef Linquist (Falk) 4, Kristoffer Iversen (Viking Håndball) 1 og Mats Rekstad (Bækkelaget) 4.

Flest mål Israel; Lumbroso Yoav 11.