Pocket Valley

Henny Ella Reistad ble kåret til Norges beste spiller. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Uavgjort mot Danmark

Juniorjentene ledet over Danmark i hele 2. omgang, men det endte uavgjort 23-23 i Scandinavian Open.

Juniorjentene (LK98) spiller i helgen Scandinavian Open på Hamar som en siste oppkjøring før junior-VM starter 30. juni.

Danmark snudde 4-5 til ledelse 9-5, men de norske jentene kom tilbake og det sto 11-11 til pause etter en flott norsk periode.

I 2. omgang ledet Norge helt til det gjensto ett minutt. Etter flere sjanser til å avgjøre alene med målvakt, utliknet danskene. Helt på tampen kunne de også vunnet, men en flott dobbeltredning av målvakt Sofie Ege Grønlund hindret det.

– Dette var første kampen vår siden mars, så det er viktig for oss å spille oss i gang. Vi bruker denne turneringen til å få alle spillerne i gang før VM. Hvis vi sammenligner med oppkjøringen til mesterskap for ett år siden, er vi på et høyere nivå nå, sier Vigdis Holmeset i trenerteamet til handball.no.

Deltakernasjoner i Scandinavian Open (SOC) er Norge, Danmark, Romania og Sverige. Norges kamper sendes på TV 2 Sportskanalen, mens de øvrige kampene streames på handballtv.com.

Lørdag er Sverige motstander for Juniorjentene.