Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20171029M00_Groendahl_Kristoffer_640x360web.jpg
Tobias Grøndahl og de norske U-gutta hentet nesten inn Islands fem mål, men det ble tap til slutt.

Solid opphenting

Tross solid opphenting, ble det tap 25-26 for de U-gutta i Tyskland. Island fikk luke, og Norge kom aldri helt ajour.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De norske U-gutta er i tyske Lubeck hvor de møter Island, Israel og Tyskland i en firenasjonersturnering. I første kamp ble det tap 25-26 for Island, i en kamp Norge startet og avsluttet godt.

-Vi er godt fornøyd med moralen og viljen til aldri å gi seg mot slutten, roser Anstein Egravslia i det norske trenerteamet.

Det så mørkt ut da Island var foran 18-23 med under 10 minutter igjen å spille, men Norge kjempet seg tilbake og var nesten ajour på 24-25. Island tok time-out med bare 16 sekunder igjen. Med passivt og få pasninger kunne det bli en ny sjanse for Norge, men Island økte til 24-26 rett etter time-outen. Da hjalp det ikke at Norge reduserte en gang til i sluttsekundene.

-Etter den gode starten hvor vi fører med både to, og tre mål - mistet vi rytmen. I tillegg får Island langt flere redninger utover i kampen. Gutta er nok litt rustne etter lite kamptrening de siste ukene, avslutter Engravslia.

Norges lag; Andre Kristiansen (Sandefjord), Markus Nilsen (Randesund), Robert Jansen (Viking TIF), Aleksander Blonz (Viking håndball) 5, August Storbugt (Sarpsborg) 4, Henning Lea Knutsen (Nærbø) 3, Marcus Niva (Bækkelaget) 3, Birk Inselseth (Sandefjord) 3, William Fiala Gjermundnes (Randesund) 2, Victor Helsinghoff (Ski IL) 2, Jonas Elverhøy (Elverum) 1, Tobias Grøndahl (vestre Bærum) 1, Alessandro Zulijani (Sverresborg), Tollef Linquist (Falk), Kristoffer Iversen (Viking Håndball) og Mats Rekstad (Bækkelaget).

Mest mål Island; Hankur Prastarson 9