Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Seedingen offentliggjort

Champions League-lagene og seedingen foran trekningen i slutten av måneden er offentliggjort av EHF.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På EHF-kongressen i Glasgow ble det klart at Larvik slår følge med Vipers direkte i gruppespill i Champions League. Det samme gjelder Elverum, så det er ingen kvalifisering for våre lag til Europas gjeveste klubbturnering denne sesongen.

Trekningen av gruppene blir foretatt 29. juni kl. 12.30 i Wien. Trekningen streames live, blant annet på EHFs YouTube-kanal.

På damesiden er Vipers seedet på nivå to, sammen med Metz, København og Thüringer. Ingen lag fra samme nasjon kan møtes i gruppespillet, så det blir ikke noe norsk møte i denne delen av turneringen selv om Larvik er seedet på nivå fire, sammen med Brest og de to kvalifiseringslagene.

Ettersom det er flere norske spillere i de forskjellige klubbene, kan vi likevel få norske dueller når turneringen kastes i gang.

På herresiden blir det ingen kvalifisering i det hele tatt, og Elverum er med i det gode selskap, også denne sesongen i gruppe C eller D. Laget er seedet på nivå tre sammen med Sporting. Det er kun to lag på hvert nivå. Ett havner i gruppe C, det andre går til gruppe D.