Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aalbu,-Jan-Erik_NHF_640x360web.jpg
Jan-Erik Aalbu.

Jan Erik Aalbu til NHF

Jan-Erik Aalbu (bildet) er i dag ansatt som kommersiell sjef i Norges Håndballforbund (NHF).

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hovedområdene innenfor stillingen vil være å videreutvikle norsk håndballs kommersielle posisjon innenfor områdene arrangement, kommunikasjon og salg/samarbeidsavtaler.

Norges Håndballforbund er allerede i en svært god posisjon kommersielt, med attraktive produkter og et godt omdømme. Vi har etablerte, og langsiktige samarbeidsavtaler med ledende norske næringslivsaktører som gir oss en god forutsigbarhet for vårt arbeide de kommende årene sier Generalsekretær i NHF, Erik Langerud. Det er likevel et betydelig arbeide som ligger foran oss, blant annet en målsetning om å sikre oss kommersielle inntekter gjennom etablerte og nye samarbeidsavtaler i størrelsen 90-110 millioner for de kommende 4 årene sier Langerud.

Parallelt med dette ønsker vi å ta enda større grep omkring produksjon og distribusjon av norsk håndball innenfor topp og bredde. Dette skal videreutvikles både i samarbeide med eksisterende partnere, men også i egen regi i takt med hvordan mediebilde og seervaner endrer seg.

Arrangementene våre utvikler seg stadig positivt. Sentralt i videreutviklingen av disse vil være enda bedre publikumsopplevelser og ytterligere aktiviteter utover selve kampen. Vi vil fortsette vår strategi med at landslagene spiller sine kamper på forskjellige steder i landet, der arenasituasjonen gjør dette mulig.

Videreutvikling av forbundets kommunikasjonsstrategi, både i egen regi og i samarbeide med partnere blir et fokusert område fremover. Vi ønsker å ta grep som sikrer norsk håndball enda mer synlighet på alle plattformer i årene fremover, samtidig som vår kommunikasjon også skal understøtte det kommersielle arbeidet.

Med Jan-Erik på laget er jeg overbevist om at vi ytterligere skal klare å posisjonere oss kommersielt i årene fremover. Dette vil bidra til å sikre forutsigbarheten i det langsiktige arbeidet vi nå har planlagt både innenfor topp og bredde, landet rundt avslutter Langerud.

Jeg gleder meg!
Norsk håndball har en fantastisk posisjon i Norge og internasjonalt sier Jan-Erik Aalbu. Få idretter står sterkere og kan vise til tilsvarende resultater innenfor lagidretter. Når jeg ser at forbundet nå virkelig ønsker å satse i årene framover, blant annet med to EM i 2020 og ett VM i 2023 er norsk håndball en idrett jeg sterkt ønsker å være med på å videreutvikle avslutter Aalbu.

Jan-Erik Aalbu begynner i stillingen 13.08.2018.

Kontakter: 
Generalsekretær Norges Håndballforbund Erik Langerud 91 58 49 53 
Jan-Erik Aalbu 97 71 11 20