Rekruttgutta avsluttet med seier over Polen.

Avsluttet med seier

Rekruttgutta avsluttet med seier 36-25 over Polen B i firenasjonersturneringen søndag kveld.

De norske gutta fikk en kjempeavslutning på turneringen når vertsnasjonen ble knust i siste kamp. Gutta var nok en gang lojale og disiplinerte i kampplanen. Ledet an av en god Lars Eggen Rismark i første omgang og en like god André Bergsholm Kristensen i andre omgang bakerst hos Norge, kunne laget dra fra Polen utover i kampen.

Ledelse med åtte mål til pause økte bare med noen få mål i andre omgang, da Polen la om til 7 mot 6. Likevel hadde Norge god kontroll i andre omgang. Det var gledelig også at Magnus Søndenå ble toppscorer i turneringen.

Dette var tredje og siste kamp under oppholdet i Polen for Rekruttgutta.

Landskamp menn
Norge rekrutt–Polen rekrutt 36-25 (19-11)
70’ Sports Hall, Plock, Polen
150 tilskuere
Norges målscorere: Joakim Hykkerud 7, Inge Aas Eriksen 5, Endre Langaas 5, Aleksander Blonz 4, Simen Schønningsen 3, Alexander Westby 3, Magnus Søndenå 3, William Aar 3, Aksel Horgen 2, Henrik Bielenberg 1.
Toppscorer Polen: Mateusz Goralski 8.
Utvisninger: Norge 2x2 min., Polen 2x2 min.