Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180519-Vipers-sluttspillseier.jpg
Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Vipers til topps igjen

Vipers kronet sesongen med sitt tredje gull i den andre sluttspillfinalen som de vant 40-28 over Larvik.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gullgrossisten Larvik tapte den første finalen på hjemmebane med sju mål, men har likevel sikret seg sølv i både serien og sluttspillet - mot alle odds. Og Vipers har innfridd alle favorittstemplene med tre titler og i tillegg et knepent ettmålstap i finalen i EHF-cupen.

I den avgjørende finalen i et ikke helt fullt Aquarama, var det hjemmelaget som tok kommandoen fra start. Det ble aldri noen jevnspilt kamp, til det var sørlendingene for sterke. Til pause var ledelsen på ni mål, 21-12.

Og det fortsatte etter pausen. Når Vipers scoret, bommet Larvik, når Vipers reddet, rant målene inn bak Larviks målvakt. Til slutt sto det 40-28 på tavlen og det var tid for å takke de som takkes skal i Kristiansand.

Trener Kenneth Gabrielsen var naturlig nok god fornøyd med sin siste sesong som Vipers-trener, mens Kristine Lunde-Borgersen var sikker på at hun ikke skal spille en sesong til i rosa. Og med gullhattene på, takket alle for et fantastisk publikum og en sesong der de rosakledde velfortjent  kan feire sin tredje tittel,

Kampfakta:

2. sluttspillfinale, Aquarama Kristiansand
Vipers - Larvik 40-28 (21-12)
Sammenlagt 69-50

Toppscorere

Vipers: Kari Barttsett 8, Linn Jørum Sulland 7 mål
Larvik: Thea Mørk 7, June Andenæs 7 mål

Flere kampfakta