Storseier til Larvik

Larvik Håndballklubb vant hele 41-32 over Storhamar i den første semifinalen i sluttspillet for kvinner.

Det hadde ikke skilt mer enn ett mål mellom lagene de første 20 minuttene. Da sto det 11-11 og det så ut til å bli et jevnt og spennende oppgjør. Etter en time out tok imidlertid Larvik tak, og inn mot pause sikret de seg en ledelse på seks mål.

Fra 13-19 ble begynnelsen av 2. omgang bedre for hjemmelaget, som et par ganger var tre mål bak, men halvveis i omgangen var det igjen seks mål opp til Larvik, da hjemmelaget lå under 24-30.

Det siste kvarteret økte Larvik ytterligere og Storhamar passerte 40 innslupne mål. Det endte med tap 32-41 og vertene må innse at Larvik er store favoritter til å ta seg til finalen.

Returkampen spilles onsdag 9. mai i Boligmappa Arena Larvik.

Byåsen–Vipers spilte sin første semifinale 2. mai. Vipers leder 28-23 før returkampen 8. mai i Kristiansand.