Høy temperatur

Som forventet ble det høy temperatur mellom Haslum og Elverum, en kamp Haslum til slutt vant knepent.

Med en solid seier fra første kamp i bagasjen, dro Elverum til Nadderud Arena fulle av selvtillit og klare for å sikre finaleplassen i årets sluttspill.
Det var også Elverum som kom best i gang, og etter fem minutter var de foran med tre mål på stillingen 1-4. Da hadde allerede Haslum pådratt seg to gule kort, og stemningen var satt.
Videre gjennom første omgang var det hel veien Elverum som var i føringen, på det meste med seks mål.  Haslum klarte å redusere inn mot pause, hvor de var fire mål bak på stillingen 11-15 i Elverums favør.

Hva Haslums trener Sten Stockfleth sa til gutta sine i pausen er uvisst, men at det gjorde susen er helt sikkert. 11-15 ble til 12-15, 13-15 og 14-15 før Elverum klarte å svare, da ved André Lindboe på 7-meter.
Etter 10 minutters spill i andre omgang utliknet Haslum til 17-17, før de for første gang i kampen gikk opp i ledelsen på 18-17. Derfra og ut kampen ble det svært jevnt og spennende, og lagene vekslet på å lede og utlikne.
Drøyt fem minutter før slutt var Haslum to mål foran, men bare et litt langt minutt senere utliknet Elverum til 26-26.

Til slutt endte kampen 29-28 til hjemmelaget fra Bærum, og det står 1-1 i  kamper. Dermed er det nødvendig med en tredje semifinale, som spilles i Terningen Arena førstkommende lørdag.