Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023
Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sluttspill-2018.jpg

Høy temperatur

Som forventet ble det høy temperatur mellom Haslum og Elverum, en kamp Haslum til slutt vant knepent.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med en solid seier fra første kamp i bagasjen, dro Elverum til Nadderud Arena fulle av selvtillit og klare for å sikre finaleplassen i årets sluttspill.
Det var også Elverum som kom best i gang, og etter fem minutter var de foran med tre mål på stillingen 1-4. Da hadde allerede Haslum pådratt seg to gule kort, og stemningen var satt.
Videre gjennom første omgang var det hel veien Elverum som var i føringen, på det meste med seks mål.  Haslum klarte å redusere inn mot pause, hvor de var fire mål bak på stillingen 11-15 i Elverums favør.

Hva Haslums trener Sten Stockfleth sa til gutta sine i pausen er uvisst, men at det gjorde susen er helt sikkert. 11-15 ble til 12-15, 13-15 og 14-15 før Elverum klarte å svare, da ved André Lindboe på 7-meter.
Etter 10 minutters spill i andre omgang utliknet Haslum til 17-17, før de for første gang i kampen gikk opp i ledelsen på 18-17. Derfra og ut kampen ble det svært jevnt og spennende, og lagene vekslet på å lede og utlikne.
Drøyt fem minutter før slutt var Haslum to mål foran, men bare et litt langt minutt senere utliknet Elverum til 26-26.

Til slutt endte kampen 29-28 til hjemmelaget fra Bærum, og det står 1-1 i  kamper. Dermed er det nødvendig med en tredje semifinale, som spilles i Terningen Arena førstkommende lørdag.