Første sluttspillfinale

Det ble mange tøffe dueller i den første sluttspillfinalen mellom Elverum og ØIF Arendal som ble spilt søndag kveld.

Den første sluttspillfinalen i eliteserien for menn ble spilt søndag kveld i Terningen Arena. I år som i fjor er det ØIF Arendal og Elverum som kjemper om tittelen. I forrige sesong endte det med seier til Elverum etter mye dramatikk, ekstraomganger og hele tre sluttspillfinaler.

I kveldens kamp var det gjestene som yppet fra start, og ledet 3-0 etter fem minutter spill.
Med hjelp av solid forsvar snudde Elverum kampen i sin favør midtveis i den første omgangen, og var til pause foran 15-11.

I den andre omgangen stod Elverum svært godt defensivt, så selv om hjemmelaget brant et par straffer og gjorde noen dårlige avgjørelser i angrep, var det en fortjent hjemmeseier 25-20 til Elverum-trener Michael Apelgrens gutter.

Kamphendelser og målscorere finnes på håndball LIVE.

Returkampen spilles i Sør Amfi i Arendal fredag 18. mai klokken 18:15. En eventuell tredje finale spilles 22. mai klokken 19:15.
Mer om sluttspill menn.

Larvik tar i mot Vipers til første sluttspillfinale tirsdag 15. mai klokken 18:45.