Finaleklare

Larvik vant også den andre semifinalen mot Storhamar, og har dermed spilt seg til finalen i Sluttspillet for Kvinner.

Den siste semifinalen i kvinnenes sluttspill ble spilt onsdag kveld. Larvik, som alt hadde vunnet 41-32 på bortebane mot Storhamar Håndball Elite, var storfavoritter foran møtet i Boligmappa arena i Larvik.

Etter drøye ti minutter spill og 4-4, sa hjemmelaget takk og farvel til gjestene, og satte inn et ekstra gir. Maria Hjertner satte det femte for Larvik, og gjorde en meget god kamp fra høyre bakspillerposisjon.

Til pause var Larvik foran 13-8.

I den andre omgangen ledet Larvik med både seks og syv mål. Storhamar slet med å bryte gjennom Larviks forsvar, ledet av June Andenæs - som virkelig viste seg frem som en bauta i kveldens kamp.

Larvik, som ble reddet fra konkurs for bare noen timer tilbake, reddet finaleplass med god margin og vant overbevisende 27-22.

Vipers har allerede kvalifisert seg til finalen. Finalene spilles 15. og 19. mai. Første kamp spilles i Larvik.

Målscorere og kampforløp finnes på Håndball LIVE.