Borteseier

Det begynte jevnt i første semifinale i kvinnenes sluttspill, men Vipers dro ifra og vant solid over Byåsen.

Gjestene fikk den første scoringen, ved veteran Kristine Lunde-Borgersen, men helt til det var spilt i drøyt 18 minutter var det jevnt mellom de to lagene.

Marit Røsberg Jacobsen satte da inn utlikningsmålet for Byåsen på stillingen 11-11, men de siste snaue 12 minuttene av første omgang var det Vipers som dro ifra. "Plutselig" sto det 11-16 i favør gjestene, før det til pause var 13-17 og firemålsledelse til Vipers.

Andre omgang startet målfattig, men etter tre minutter økte Vipers sin ledelse til 13-18. Få minutter senere økte de med nok et mål til 13-19,  før Byåsen våknet til og reduserte jevnt og trutt til 16-19.
Med 12 minutter igjen å spille var Byåsen oppe bare ett mål bak på stillingen 19-20, før Vipers igjen dro ifra.
Til slutt ble resultatet 23-28 til Vipers, som dermed har det beste utgangspunktet før neste og avgjørende kamp hjemme i Aquarama tirsdag 8. mai.