Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180406-LM02-lagbilde.jpg
Guttelandslaget (LM02) spilte sine første landskamper i helgen.

To forskjellige omganger

Guttelandslaget (LM02) hentet seg inn etter pause mot Frankrike, men tapte likevel 21-27 i lørdagens kamp.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– I førsteomgang var vi langt fra det internasjonale nivået. Vi snakket om det i pausen, og det hjalp seg særlig i forsvarsspillet. Guttene spilte litt tøffere og var mye bedre etter pausen. Det var ekstremt god læring for guttene, spesielt bakover, sier Kristoffer Froestad i trenerteamet til handball.no.

Han så at de norske guttene sto opp i forsvar og tok i mer i forsvarsspillet. Hadde de ikke vært med i andreomgangen kunne det fort blitt 15-16 måls forskjell.

– Vi fikk mer ut av kampen i dag, rent utviklingsmessig. Da de klarte å komme inn igjen i kampen gjorde de en bedre jobb, helt på høyde med franskmennene, sier han.

FAKTA
Landskamp gutter
Frankrike–Norge 27-21 (14-7)
Montargis, Frankrike
Målscorere Norge: Aleksander Høiness, Haslum 4, Ebbe Stankiewicz, Fyllingen 3, Benjamin Berg, Fjellhammer 3, Johannes Gurrich, Holmestrand 3, Sigve Asbjørnslett, Rapp 3, Herman Langeland-Knutsen, Havørn 2, William Berget, Nordstrand 1, Kristian Gyberg, Våg 2. Øvrige spillere: Marcus Haarvik Robson, Fyllingen, Odin Breivik, Bodø, Matias Haug, Tønsbergs Turnforening, Nikolai Moe, ROS, Hans Gran, Bækkelaget, Jørgen Lunde Flotve, Stord, Marius Haugstvedt, Fyllingen.
Toppscorer Frankrike: Thibault Chevallier 6.
Utvisninger: Frankrike 3x2 min., Norge 5x2 min.

Mer om Guttelandslaget (LM02)