Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Anthonsen,-Terje-2016_640x360web.jpg

Til Malaysia for IHF

Terje Anthonsen (bildet) er oppnevnt av IHF til å ha ansvaret for en part av Asia-kvalifiseringen for IHF Trophy,

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

The IHF Trophy Asia - Zone IB (Øst og Sør-Øst Asia), som fra i år er flyttet ned til Ungdoms- og Junior-nivå og er en kvalifisering til slutt (der vinnerne av hvert kontinent kjemper om en plass) i VM for juniorer.

Terje har gjennom de siste årene vært en ofte benyttet foreleser/veileder for yngre dommere i IHF Trophy-sammenheng, og har besøkt atskillige land verden over. Denne gang går turen til Shah Alam Selangor, Malaysia. IHF Trophy arrangeres her fra 17. til 21. april,  og deltakernasjoner er Malaysia, Filipinene, Singapore, Thailand og Indonesia.