Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180406-LM02-lagbilde.jpg

Tapte første landskamp

Guttelandslaget (LM02) var foran lenge, men tapte 28-31 for Frankrike i sin første landskamp.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Guttene ledet 16-14 til pause. Åtte minutter før slutt ble det et par utvisninger for de norske guttene, og i tillegg ble det tramp på to avslutninger i sluttminuttene. Det var utslagsgivende til at det til slutt ble fransk seier.

– Det er kjempeirriterende å få et hederlig tap. Vi møtte et godt lag, men vi førte kampen veldig lenge. Det som er gøy med kampen er at vi fikk brukt alle spillerne, minus en målvakt. Alle fikk være med og bidra i denne debutlandskampen for 02-landslaget, sier Kristoffer Froestad i trenerteamet til handball.no.

Det var mye læring i denne første kampen. Nervøsiteten var til å kjenne på før kampen, men det var en stor opplevelse.

Laget er samlet i Montargis, Frankrike 5.–8.april. Det blir ny kamp mellom lagene lørdag.

– Nå gjelder det å nullstille og ta med seg de gode tingene slik at spillerne får en god opplevelse i kampen lørdag, sier han.

FAKTA
Landskamp gutter
Frankrike–Norge 31-28 (14-16)
Montargis, Frankrike
800 tilskuere
Målscorere Norge: Nikolai Moe, ROS 5, Benjamin Berg, Fjellhammer 4, Sigve Asbjørnslett, Rapp 4, Sander Elgestad, Fyllingen 3, Ebbe Stankiewicz, Fyllingen 2, Aleksander Høiness, Haslum 2, Matias Haug, Tønsbergs Turnforening 2, Kristian Gyberg, Våg 2, Herman Langeland-Knutsen, Havørn 1, Odin Breivik, Bodø 1, Johannes Gurrich, Holmestrand 1, Mathias Kvinge, Fyllingen 1. Øvrige spillere: Jørgen Lunde Flotve, Stord, Marcus Haarvik Robson, Fyllingen, Hans Gran, Bækkelaget, William Berget, Nordstrand, Marius Haugstvedt, Fyllingen.
Toppscorer Frankrike:  Vincent Gueric 8
Utvisninger: Frankrike 2x2 min., Norge 4x2 min.

Mer om Guttelandslaget (LM02)