Bjarte Myrhol. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix

Tapte klart for Danmark

Håndballgutta tapte 23-33 for Danmark i den siste kampen i Gjensidige Cup søndag.

Norge tok ledelsen 1-0, men derfra var det danskene som førte kampen. Med fem spillere ute med skade, var det duket for flere av de nye også mot Danmark i Golden League i Sotra Arena søndag.

Ved pause var danskene foran 17-13. Gjestene stilte også med mange unge spillere i sitt lag.

Trenden fortsatte etter hvilen. Seks minutter før slutt var danskene ti mål foran. Tre misbrukte sjanser fra sjumetersmerket på fire forsøk sier også sitt om at alt ikke stemte like bra for Håndballgutta mot danskene denne gang.

– Det var langt fra bra i dag. Overraskelsesmomentet fra de nye spillerne var borte, vi klarte verken å treffe på de sjansene vi fikk eller taktikken i angrep og forsvar, sa landslagssjef Christian Berge til TV 2 etter kampen.

Norge fikk tre spillere på All star teamet for Gjensidige Cup Golden League. Torbjørn Bergerud, Kent Robin Tønnesen og Bjarte Myrhol og resten av laget ble tatt ut av en jury som har bestått av: TV 2, TV 2 Danmark og Bergens Tidende.