Hjemmelagene leder

Sluttspillet for menn startet søndag kveld. Det ble hjemmeseier i alle tre kvartfinalene.

Halden sikret seier i første kamp mot Haslum. Halden var foran med to til pause, og det holdt seg jevnt etter hvilen også. Halden vant 26-24 og sikret seier i første oppgjør.

I kveldens andre kamp ble det ikke spesielt spennende på Elverum, som vant med hele 20 måls margin over Kolstad. Sluttresultatet ble 42-22 etter at hjemmelaget ledet 20-9 til pause.

Elverum var foran 8-1 etter ti minutter og bortelaget rundet ikke tosifret før lagene hadde startet på den andre omgangen. Overbevisende ledelse 1-0 etter første kamp til Elverum, kan vi slå fast.

Kveldens siste aktører var i aksjon i Sør Amfi, der hjemmelaget ØIF Arendal tok første stikk mot FyllingenBergen. Arendalittene ledet 14-10 til pause og vant til slutt 30-24.

I herrenes sluttspill kåres det en vinner i alle kamper og det spilles best av tre kamper.

Drammen–Bækkelaget spilles mandag kveld.