Kristian Kjelling, trener Drammen HK

Klar seier til DHK

Mandag kveld dro Drammen HK i land den første seieren i kvartfinalen i sluttspillet for menn.

Drammen HK og Bækkelaget Håndball Elite er de to siste lagene som kjemper om en plass i semifinalen i sluttspillet for menn sesongen 2017/18 og mandag kveld ble første kamp spilt i Drammenshallen.

Endelig semifinalist blir best av tre kamper, og det skal kåres en vinner i hver kamp. Så skulle det bli uavgjort ved fulltid, er det duket for ekstraomganger og mulig straffekonk. (ref. § 10 i Kamp og Konkurransereglementet).

Men så spennende ble det derimot aldri i Drammen. Hjemmelaget tok raskt ledelsen og selv om gjestene fra Oslo presset godt kunne Drammen takke en god Mathias Kolstad Holm i målet for at de gikk til pause med en ledelse på 5 mål.

Til tross for at Bækkelaget kjempet og kjempet i starten av andre omgang, klarte de aldri å ta igjen Drammenserne. Derimot rykket DHK etter hvert i fra og første seier gikk altså til Drammen. Bækkelaget får en ny sjanse allerede torsdag 19. april kl. 19:00, i Bækkelagshallen.

Kvartfinale Sluttspill menn, første kamp
Drammen HK – Bækkelaget Håndball Elite 33-26 (16-11)

Drammenshallen

Toppscorer Drammen HK: Gøran Sørheim, 6 mål
Toppscorer Bækkelaget Håndball Elite: Emil Richardsen Nedregård og Emil Midtbø Sundal, begge med 7 mål hver.
Utvisninger: Drammen HK 2x2 min., Bækkelaget SK 2x2 min