Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trenere-LK98-Oustorp-og-Holmeset-640x360web.jpg

Juniorjentene til VM

De norske juniorjentene får delta i sommerens VM i Ungarn i tidsrommet 1. - 14. juli.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvalifiseringen som skulle spilles i Serbia palmehelgen, endte med at kun en kamp ble spilt. Norge vant 32-23 over Slovakia, mens resten av turneringen ble avlyst. Bare et lag fra gruppen ville få plass i VM-sluttspillet.

I etterkant av kvalifiseringen er Kosovo og Slovakia blitt enige om å utrope Norge som vinner av gruppen ettersom det ikke er mulig å få avviklet de resterende kampene i kvalifiseringen i tilstrekkelig tid før mesterskapet. Dette har EHF godkjent, og de norske jentene som trenes av Geir Oustorp og Vigdis Holmeset (bildet), kan starte forberedelsene til det siste mesterskapet for dette årskullet før de blir seniorspillere.