Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjon_1-divisjon-640x360web.jpg

Første kvalikrunde

Onsdag ble de første kvalifiseringskampene til våre to gjeveste divisjoner spilt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kveld ble det spilt kvalifiseringskamper for kvinner og menn til 1. divisjon, samt én kvalifiseringskamp til eliteserien for kvinner. Returkampene spilles kommende helg. 

Kvalifisering til 1. divisjon kvinner:
Gneist - Ålgård 21-26

Gneist tok i mot Ålgård hjemme i Sandslihallen. Lagene fulgte hverandre tett hele den første omgangen. Til pause var gjestene foran med ett mål. Etter hvilen kladdet det for hjemmelaget, som gjorde mange tekniske feil. Etter 45 minutter spill lå Ålgård foran med fem. Selv om Gneists Emma Haugstvedt storspilte, og satte totalt 12 nettkjenninger, var det Ålgård som tok med seg to poeng etter seier 26-21.

Kvalifisering til 1. divisjon menn:
Bjørnar - OsloStudentenes IK 22-26
Det var duket for håndballfest i Bjørnarhallen, men det var de tilreisende som jublet høyest også her. OSI stod bunnsolid i forsvar, og Bjørnarherrene slet med å få ballen forbi forvsaret i lengre perioder. Før hvilen lå bergenserne bak 11-18. Selv om Bjørnar i den andre omgangen pustet OsloStudentene i nakken, var de aldri nærme nok. OSI vant med fire mål og 26-22.

Kvalifisering til eliteserien kvinner:
Rælingen - Sola HK 30-20
Hjemmelaget var desidert best i Marikollhallen onsdag kveld. Rælingen hadde et ekstra gir allerede fra start, og kontret seg umiddelbart til en solid ledelse. Til pause var Rælingen foran 16-10, med hele syv scoringer signert Andrea Hanssen. Andre omgang var ren plankekjøring. Sola fikk ikke scoret mer enn sine ti da heller, og Rælingen har et godt utgangspunkt før returkampen.