Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

gull-elverum640.jpg
Det var flest tilskuere som så Elverum. Foto: Lars Bryhn

Elverum sett av flest

Elverum ble seriemester i eliteserien for menn, de scoret flest mål og ble sett av flest tilskuere.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Seriemester Elverum scoret flest mål, 713 totalt, mens sølvlaget Drammen slapp inn færrest, 566.

Seriemesteren hadde fleste tilskuere på kampene sine, totalt 24 622. Nest flest tilskuere var det i Arendal, med 22 369. På hjemmebane var det også flest som så Elverum, 1 503 i snitt på kampene. På bortebane var det Bodø som hadde flest tilskuere, 950 i snitt. Bækkelaget fulgte tett etter, med 909. Osloklubben var i snitt tre ganger mer sett borte enn hjemme denne sesongen.

Kanskje var det Emil Midtbø Sundal folk strømmet til for å se da Bækkelaget gjestet? Han ble sesongens skytterkonge med 174 scoringer. 144 spillemål og 30 fra sjumetersmerket. På plassene etter fulgte Falks Stefan Ilic (169) og Haldens Victor Skillhammar (129). Sistnevnte hadde bedre scoringssnitt enn Kevin Gulliksen, seriemesterens toppscorer, som også stoppet på 129.

Kolstads Lasse Balstad fikk se flest fingre i været av dommerne. Han ble utvist 20 ganger. Likevel var det Haslums Anders Røe som toppet lista over bestrafninger. 16 utvisninger, 9 advarsler og ett rødt kort sendte ham opp i 42 straffepoeng.

Haslum ble bestraffet mest, med 196 straffepoeng, mens Sandnes var minst bestraffet av lagene i eliteserien. De fikk 92 straffepoeng.

Eliteserien menn