Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017-lagbilde-bodo640px.jpg
Bodø.

Bodø HK tok første stikk

Første kamp, av to, i kvalik til Eliteserien sesongen 2018/19 mellom St. Hallvard og Bodø HK er ferdigspilt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld var det altså klart for første kvalifiseringskamp til Eliteserien for herrer sesongen 2018/19. Vertene St. Hallvard fikk besøk av Bodø HK, men viste lite respekt for guttene fra Eliteserien.

Med godt keeperspill fikk østlendingene en god start og ledet en liten stund med et par mål Det var likevel tydelig at nordlendingene ikke hadde planer om å gi fra seg plassen sin så lett og førsteomgang var derfor preget av dette. Med nebb og klør kjempet St. Hallvard til seg en ettmålsledelse til pause.

To gode lag kjempet godt på hver sin side av banen og det var kanskje ikke så rart når man på hver sin benk kunne finne to gode gamle helter. I øst har Glenn Solberg denne sesongen vært trener for St. Hallvard, mens Børge Lund har styrt skuta fra nord.

Unggutta fra øst startet også andre omgang best, men det var tydelig at Bodø hadde fått noen klare beskjeder i pausen og gikk raskt opp i ledelsen. På det meste ledet de med fem mål og selv om St. Hallvard fortsatte å kjempe tok Bodø til slutt første stikk og vant 30-27.

Returkampen går i Bodø Spektrum førstkommende onsdag, 18. april, kl. 18:00.

 

FAKTA
Kvalifisering til Eliteserien menn, kamp 1 av 2.
St. Hallvard – Bodø HK 27-30 (15-14)

Reistad Arena,

Toppscorer St. Hallvard: Jørgen Jansrud, 10 mål
Toppscorer Bodø HK: Endre Langås, 10 mål
Utvisninger: St. Hallvard 0x2 min., Bodø HK 1x2 min.

Link til Live.