Tap i kvarten

Larvik HK tapte første kvartfinale i EHF-cup med syv mål mot danske Viborg lørdag.

Larvik Håndballklubb spilte lørdag den første kvartfinalen i Europacupen på bortebane i Viborg. Tidlig i kampen så det svært mørkt ut for Larvik, som nærmest så ut til å skyte keeperen ved hver eneste anledning. Larvik lå under hele 1-7 etter halvspilt omgang. Paradoksalt nok var det en Mørk som måtte til for at det ble lyst. Thea Mørk ledet an opphentingen (oppvåkningen?), og til pause var gjestene bare bak med ett.

I den andre omgangen kom Larvik à jour på både 10-10 og 11-11, men deretter ble det hele et sørgelig kapittel for vestfoldingene. Larvik tapte 21-28. Returkampen spilles i Boligmappa Arena i Larvik lørdag 10. mars klokken 17:00.

Viborg - Larvik HK 28-21 (9-8)