Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20171213-LKS-Jubel_640x360web.jpg
Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix

Spiller i Larvik

Lørdag 2. og søndag 3. juni blir det kamper for Håndballjentene i Boligmappa Arena i Larvik.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er den siste runden i kvalifiseringen for å komme til EM i Frankrike i desember 2018 som skal spilles i Vestfoldbyen. Håndballjentene kommer rett fra en bortekamp i Ukraina for å spille mot Sveits lørdag 2. juni. Hittil er det spilt to kamper i kvalifiseringen og de norske jentene har vunnet begge sine med god margin, og må sies å være favoritter til å vinne gruppa.

Forrige landskamp i Larvik var i Møbelringen Cup i november 2014.

- Det blir kjekt å komme til Larvik igjen. Det er lenge siden vi har spilt landskamper der. Vi liker jo å være litt rundt i Norge og spille kamper, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Dagen etter spiller Håndballjentene mot et All Star Team i en veldedighetskamp der inntektene går til Plan Norge. Kampen blir en del av et stort tv-show som skal sendes på TV 2 denne kvelden der det skal rekrutteres faddere til Plan Norge. Og på veien skal det bli god underholdning fra håndballbanen med Håndballjentene og en rekke tidligere landslagsspillere i tillegg til annen god underholdning.

De norske håndballjentene var ikke vanskelige å be da ideen om en slik kamp ble lansert.

- Vi er opptatt av samfunnsengasjement og tente på ideen om å delta på veldedighetskampen for å bidra til å gjøre verden litt bedre for noen flere, avslutter Hergeirsson.

Se video med Thorir om Plan-kampen:

Billetter til de to kampene blir lagt ut for salg 25. mars på ticketco.no.

Les mer om Håndballjentene