Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Telenor-Arena-640x360px.jpg

Ønsker folkefest

Møbelringen Cup i 2018 skal spilles i Telenor Arena og blir den største turneringen her i landet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Møbelringen Cup er Håndballjentenes oppkjøringsturnering til det årlige mesterskapet i desember. I 2018 skal kampene spilles i Telenor Arena før kursen settes mot EM i Frankrike.

De to foregående årene har turneringen vært helt utsolgt, både i 2016 i DNB Arena i Stavanger og i Sotra Arena i 2017. Begge steder kunne det vært enda flere på tribunene om det hadde vært plass. I november rigges Telenor Arena til å kunne ta imot 6-8.000 tilskuere når Danmark, Frankrike og Ungarn skal måle krefter med Håndballjentene 22.-25. november.

Arrangementsansvarlig i NHF, Kia Otnes, skal sette opp det største arrangementet NHF noen gang har gjort på egen hånd. Bakgrunnen for valg av sted er at Norge skal arrangere finalespillet i EM for kvinner i 2020, og det skal holdes i Telenor Arena.

- Vi kommer til å rigge hallen på samme måte som til EM, men i noe mindre skala, og vi legger opp til å få en god gjennomkjøring i Telenor Arena som vil gi oss verdifull erfaring i forkant av EM 2020. Det blir spennende med et arrangement i denne størrelsen over tre dager, og vi håper vi kan lage en ordentlig folkefest denne helgen. For oss er det viktig å få en god opplevelse for både spillere, publikum og de alle frivillige som bidrar, forteller Otnes.

Møbelringen Cup 2018 er for øvrig en del av Golden League samarbeidet med Danmark og Frankrike.

Rasmus Sandnes er direktør for Telenor Arena, Norges største flerbruksarena. Hanser med stor forventning frem til å være vertskap for håndballen denne helgen.

- Vi setter pris på det gode samarbeidet med Norges Håndballforbund og håper vi sammen kan skape en folkefest. Det at Møbleringen Cup skal arrangeres hos oss er stort. Dette er flaggskipturneringen til Norges Håndballforbund med stor interesse fra publikum og media, og når arenaen nå rigges til for å kunne ta imot 6-8000 tilskuere, vil det gjøre Møbelringen Cup 2018 til den største noensinne. Vi gleder oss til å ta imot landslagene fra Norge, Danmark, Frankrike og Ungarn samt tusenvis av publikummere til denne turneringen, sier han.

Kontaktinfo:
Kia Otnes, Norges Håndballforbund, tlf. 922 26 665.
Morten Hammer, Telenor Arena, tlf. 924 44 153