Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Ny trener på plass

Solatrener Knut Ove Joa (bildet) blir trener for U-jentene etter Pål Oldrup Jensen som gir seg.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oldrup Jensen skal til Ungarn og overta et klubblag der. Han har vært trener for U-jentene (født 2000/01) sammen med Ellen Bredal Oftedal som er vikar for Sissel Nygård Pedersen. Hun har permisjon ut august.

Knut Ove Joa har trenererfaring fra både Danmark og Norge, de siste årene har han vært hovedtrener i eliteklubben Sola. Han har gjennomført NHFs topputdanning og er EHF Mastercoach. Sommeren 2017 var han trener for jentelandslaget som deltok i EYOF sist sommer.

I en overgangsfase vil både Joa og Oldrup Jensen jobbe med U-jentene.