Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023
Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Groener,-Henk_THS2018_640x360px.jpg

Kommer du?

Det er kun 25 plasser igjen på årets Topphåndballseminar. Vil du være med, så meld deg på - nå!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til påmeldingen 

Nederlenderen Henk Groener (bildet) kommer til årets Topphåndballseminar i Sandefjord.

Groener er mannen som bokstavelig talt fikk fart på det Nederlandske damelandslaget. Henk Groener, som selv spilte over 200 landskamper for Nederland, overtok ansvaret for damelaget i 2009. Under hans ledelse ble det en rekke gode resultater i flere EM og VM, og Nederland ble kjent for å være et av de beste kontringslagene i Europa.

Fra januar i år overtok Groener ledelsen av det tyske damelandslaget.

På Topphåndballseminaret vil han dele av sine erfaringer, og kanskje spesielt belyse det hurtige spillet fremover i banen.

NHF er godt fornøyd med å få på plass både Henk Groener og Ljubomir Vranjes. Her blir det noe for enhver smak. Vil du være med? Det er fortsatt noen plasser igjen. 

Ljubomir Vranjes

Onsdag 13. juni leder Ljubomir Vranjes det ungarske herrelandslaget på hjemmebane mot Slovenia i VM-kvalifiseringen. Bare et par dager senere er han på plass i Norge og Sandefjord for å dele av sin kunnskap.

I tillegg til å lede Ungarn, er Ljubomir Vranjes til daglig hovedtrener i Veszprem som er ungarns beste klubb på herresiden. En jobb han startet på sommeren 2017, og før det trente han den tyske klubben Flensburg-Handewitt fra 2010 og frem til 2017. Våren 2014 vant han Champions League med nettopp Flensburg.

En lang spillerkarriere i Redbergslid, Granrollers, HSG Nordhorn og Flensburg - samt en rekke mesterskap med det svenske herrelandslaget (164 kamper og 451 mål) – borger for stor interesse rundt hans besøk i Sandefjord.

Meld deg på og  hør Vranjes snakke om sine ideer rundt spillet og se ham i aksjon på gulvet i Runarhallen.

Mer om Topphåndballseminaret 2018

Det årlige topphåndballseminaret er stedet der trenere får inspirasjon og faglig påfyll. Begge landslagssjefene har meldt sin ankomst, og flere dyktige forelesere vil delta på seminaret. De siste årene har Toppphåndballseminaret vært en svært populær møteplass, så meld deg på allerede nå - så er du sikret å få være med. 

Seminaravgiften betales med kort ved påmelding. Det utstedes ikke faktura. Din påmelding er bindende. Påmeldingsfrist: 11.05.2018.

  • Pris per person i enkeltrom, kr 5.650
  • Pris per person i dobbeltrom, kr 4.950

Prisene inkluderer deltakelse på seminaret, overnatting og måltider

  • Pris per person for deltakelse kun på seminar, kr 3.650

Prisen inkluderer deltakelse på seminaret, pausemat og lunsj

Topphåndballseminaret blir tradisjonen bli avviklet på Scandic Park hotell i Sandefjord.

Til påmeldingen 

Les om tidligere Topphåndballseminarer