Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Fanas Facebookside

Historisk opprykk

Jentene fra Fana kan juble for historisk opprykk til Eliteserien. Nærbøs menn er også klare for toppen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skrim Kongsberg ble det første laget fra 1. divisjon  kvinner som ble klar for spill i den øverste ligaen. Med onsdagens seier over byrival Viking, er det klart at Fana sikret seg den andre opprykksplassen, og at Bergen får to lag i den øverste divisjonen neste sesong. Hvem av de to lagene som vinner 1. divisjon, gjenstår å se. Rælingen ligger best an til å spille kvalifisering for opprykk mot laget som blir nummer 10 i Eliteserien, men Follo har fortsatt en teoretisk mulighet ettersom de har tre kamper igjen å spille.

Les mer om 1. divisjon for kvinner

På herresiden har Runar Sandefjord vært serievinner og klare for Eliteseriespill en stund, mens Nærbøs seier over Kristiansand sender jærbunene tilbake til toppen. Her vil St. Hallvard spille kvalifisering mot lag nummer 10 i Eliteserien.

Les mer om 1. divisjon for menn