Vipers temmet løvinnene

Vipers tok en viktig borteseier i Paris. 25-24 over Issy gir kvartfinalehåp i EHF Cup for sørlendingene.

Det var en jevnspilt kamp i velodromen i utkanten av den franske hovedstaden. Lagene holdt følge gjennom hele kampen, med unntak av en liten periode omtrent midtveis i 2. omgang, da Vipers var sterke og gikk fra 16-16 til å lede 20-16.

Det avgjorde kampen, for selv om det kun skilte ett mål til slutt, klarte ikke de franske jentene (med to norske på laget) å hente igjen forspranget.

Issy Paris kunne sikre kvartfinaleplass med seier, men nå er det åpent. Vipers ligger nå ett poeng bak Issy før siste runde. København–Lada spilles søndag.

Russerne leder gruppa med seks poeng og tar gruppeseieren med to poeng søndag. Det gir en Vipers-mulighet når de avslutter hjemme mot København neste helg, samtidig som Issy avslutter i Russland.