Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tøft bortemøte

Oppgjøret om førsteplassen i EHF Cupens gruppe D ble spilt på bortebane for Larvik, da de møtte Zalau søndag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Larvik fikk en treg start, hang med til 2-2, men resten av førsteomgang var det Zalau som styrte. De lå foran hele første omgang, og gikk til pause i en firemålsledelse på stillingen 13-9.

I andre omgang våknet Larvik til, samtidig som de traff bedre på skuddene sine. 8 minutter ut i andre omgang var stillingen 17-17, men så dro Zalau litt fra igjen. 
Med treff på rett under halvparten av skuddene var det vanskelig for Larvik å holde følge med Zalau, som til slutt vant 25-22.

Senere i dag møtes DHK Banik Most og H 65 Höörs HK.
H. C. Zalau med sine 8 poeng topper nå gruppe D foran Larvik med 7 poeng. Begge lag er klare for kvartfinale, men i øyeblikket ligger Zalau an til å få den antatt enkelste motstanderen.

Lørdag 10. februar spilles de to siste kampene i gruppe D. Höörs tar i mot Zalau hjemme i Sverige, mens Larvik får besøk av Banik Most hjemme i Boligmappa Arena Larvik.
Dersom Höörs skulle vinne over Zalau, og Larvik som forventet vinner over Banik Most, ender Larvik som gruppevinner, og Zalau som nummer 2.

FAKTA
EHF Cup kvinner, gruppe D
H. C. Zalau - Larvik 25-22 (13-9)
Gheorge Tadici Sports Hall, Zalau, Romania
409 tilskuere
Målscorere Larvik: Kristine Breistøl 7, Cassandra Tollbring 6, Tonje Roth Berglie 4, Tamires Morena Lima de Araujo 2, June Andenæs 1, Maria Hjertner 1, Emilie Christensen 1.
Toppscorer H.C. Zalau: Christina Nica, Maria Valentina Panici, Roxana Daniela Rob og Ana Maria Dragut - alle 4 scoringer.
Utvisninger: H.C. Zalau 3x2 min., Larvik 2x2 min.

Resultater og tabeller EHF Cup kvinner