Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Neste opprykkslag?

Kan også Nærbø juble for opprykk etter kommende serierunde i 1. divisjon Menn?

Runar Sandefjord har allerede sikret plass i Eliteserien kommende sesong, men også Nærbø er nær opprykksavklaring. Seier mot Viking TIF 3. mars gir opprykk.

St. Hallvard kan da ikke ta dem igjen fordi Nærbø står med seier i begge innbyrdes oppgjør (33-29 og 26-21).

Det er fortsatt kamp om kvalifiseringsplassen, men der er det St. Hallvard som så langt ligger best an (26 poeng/19 kamper)), med Sandefjord Håndball (23 poeng/19 kamper), Viking TIF (23 poeng/20 kamper) og Charlottenlund (20 poeng/18 kamper) deretter.
Nærbø har spilt en sesong i eliteserien tidligere – i 2008-09. Den gang ble det 22 kamper uten et eneste poeng.

I 1.divisjon Kvinner
har Skrim Kongsberg og Fana lenge vært lagene i tet. Bak følger Rælingen, Charlottenlund, Follo HK Damer (og Aker Topphåndball). To lag rykker også her direkte opp til Eliteserien. Lag nr 3 skal spille kvalifisering mot nr 10 i Eliteserien. De fleste lagene har 5 kamper igjen. Skrim Kongsberg (18 kamper) har 4 poeng ned til Fana på 2.plass, og 9 poeng til Rælingen (17 kamper) og Charlottenlund (18 kamper). Skrim kan være klar for comeback i Eliteserien med seier i sin kamp mot Follo 11.mars. (Spilte i Eliteserien i 2014-15 og 2015-16). 

Se oppdatert informasjon om 1. divisjon Kvinner og Menn