Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017-Lagbilde-LMB-900x675.jpg

Landslagstrener søkes

Det norske beachlandslaget for menn skal få ny trener foran sesongen som kommer. Søknadsfrist er 1. mars.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stillingens hovedarbeidsområder vil være:

  • Bidra i planlegging, gjennomføring og ledelse av beachlandslaget for menn senior. Laget vil ha sin hovedaktivitet i perioden mai til august hvert år, gjennom samlinger og kampaktivitet.
  • Knytte kontakter internasjonalt, som er viktig for landslagets aktivitetsprogram og utvikling.
  • Samarbeid knyttet opp mot regioner og andre seksjoner i NHF, i arbeidet for å videreutvikle beachhåndballen regionalt.
  • Andre relevante prosjekter og oppgaver, faglige og administrative, som er med på å utvikle/utbre beachhåndballen i Norge.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Det forutsettes generelt god idretts- og håndballkunnskap, og spesielt erfaring som beachhåndball-trener.
  • Teamorientert og evne til samarbeid.
  • Selvstendig, effektivt og systematisk.
  • God brukerkompetanse innenfor IT og data.

Stillingens arbeidsform baseres på norsk håndballs felles verdier: Begeistring, Innsatsvilje, Respekt og Fair play. I NHF brukes teamledelse og samarbeid som et viktig virkemiddel i resultat­oppnåelse. Vi har et aktivt og godt arbeidsmiljø med håndball i fokus og med plass til en lagspiller som har individuelle kvaliteter.

Stillingen er et engasjement for to sesonger av gangen. Tiltredelse og lønn etter avtale.

Aktuelle kandidater bes sende elektronisk søknad snarest mulig (legg ved CV, men ikke attester og vitnemål) til NHFs offisielle adresse: nhf@handball.no. Søknadene behandles konfidensielt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til faglig rådgiver Harald Madsen, tlf. 920 80 503, alternativt assisterende generalsekretær Per Eirik Magnussen, tlf. 901 32 709.

Søknadsfrist: fredag 01. mars 2018.

Norges Håndballforbund (NHF) er et av de største særforbundene i norsk idrett og er organisert med 6 regioner og ett sentralledd. NHF hadde per 1. august 2017 127.572 medlemmer, ca 7.900 spillende lag og 715 klubber. NHF sentralt er sammen med regionene et interesse- og styringsorgan for alle håndballklubber og har omfattende oppgaver i organisasjonen. NHFs totale organisasjon skal lede, utbre, ivareta og utvikle håndballidretten i Norge, samt bidra aktivt til utviklingen internasjonalt. Den utadrettede virksomheten omfatter medierettet arbeid, samarbeidsprosjekter i norsk og internasjonal idrett samt landslagsvirksomhet. Generalsekretariatet har kontorer på Ullevaal Stadion, Oslo.