Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets idrettssponsor

Onsdag fikk Gjensidige tildelt prisen som årets Idrettssponsor på Sponsor- og eventforeningens utdeling.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHFs samarbeidspartner og Håndballjentenes hovedsponsor fikk den gjeve prisen i sterk konkurransen med blant annet Tine og Statoil. Og håndballsponsoratet er en viktig årsak til at de ble tildelt denne prisen. Her er juryens begrunnelse:

Årets Idrettssponsor har gjennom strategisk og målrettet arbeid økt kjennskapen til seg selv og sine sponsorobjekter. Langsiktighet og innovasjon preger deres sponsorater, og årets bruk av innholdsmarkedsføring imponerer juryen. I en egenprodusert dokumentarserie – «Håndballeventyret» - får sponsor vist sitt brede og langvarige engasjement til idretten. 25 års sponsing av Norges Håndballforbund og Håndballjentene er et fantastisk eventyr. Prosjekter som Minihåndballjentene og Minihåndballgutta har økt, og fortsetter å øke, interessen for breddehåndballen. Et samarbeid som skaper merverdi både til sponsor og sponsorobjekt. Juryen gleder seg til fortsettelsen, og det er med glede de gratulerer Gjensidige Forsikring som «Årets Idrettssponsor».  

Norges Håndballforbund er takknemlig og stolt over et godt samarbeid med Gjensidige Forsikring og gratulerer så mye med prisen.

Foto: Patrick Dougherty

På bildet fra venstre: Mats Lindqvist, Pål Rune Eklo, Stian Grøstad og Lillian Moe Drotninghaug.

Her er alle prisvinnerne