Seier og avansement

FyllingenBergen er klare for kvartfinale etter en god 2. omgang i lørdagens returkamp.

Lørdag ettermiddag var det altså klart for returkamp i 8-delsfinalen i EHF Challenge Cup i Bergen. FyllingenBergen vant 25-22 på bortebane og hadde derfor et godt, men ikke trygt, utgangspunkt før denne kampen.

HC Eurofarm Rabotnik hadde ikke akkurat den beste oppladningen, med fly til Torp Sandefjord og nattog over fjellet. Likevel var det de som startet best og på under fire minutter ledet de 3-0. De hadde dermed tatt igjen Fyllingens tremålsledelse fra forrige helg.

Det var helt klart at gjestene ville mest i starten og hjemmelaget ble tvunget til å ta time-out før det var gått 13 minutter. Makedonerne hadde da økt ledelsen med ytterligere to mål.

HC Eurofarm Rabotnik hadde god støtte fra tribunen, hvor 18 supportere hadde tatt turen fra Makedonia. De klarte å holde på femmålsledelsen lenge, men med en god sluttspurt av FyllingenBergen gikk lagene til pause på stillingen 15-16.

Til HåndballTV, i pausen, sa trener Gjeitrem at han var stort sett fornøyd med forsvarsspillet. Vel og merke helt til linjen til bortelaget ble involvert i spillet, da slet de.

FyllingenBergen fikk andreomgangens første mål og dette ga laget en god selvtillit, for vipps var det de som ledet med tre mål før det var gått fire minutter. Hjemmelaget fortsatte å kjøre gjestene i senk og før halve omgangen var spilt hadde de en komfortabel syvmålsledelse.

Hjemmelaget klarte å holde ledelsen helt ut og vant til slutt 36-28, som ga en total seier på 61-50.

Gratulerer til FyllingenBergen, som nå er klare for kvartfinalen. Følg med på handball.no for mer informasjon om motstandere og tidspunkt for denne kampen.

EHF Challenge Cup menn, 8-dels finale 2. kamp
FyllingenBergen - HC Eurofarm Rabotnik 36-28 (15-16)
Framohallen, Bergen
300 tilskuere
Målscorere FyllingenBergen: Mario Matic 8, Iben René Hvidsten 7, Jostein Epland 4, Kjartan Johansen 4, Joakim Stenqvist 2, Tore Andre Lunde 2, Sindre Heldal 2, Fredrik Mossestad 2, Leander Myklebust Seime 2, Haakon Berge 1, Henrik Frantzen Gjerstad 1, Marius Galta Ferkingstad 1.
Toppscorere HC Eurofarm Rabotnik: Goce Ojleski og Goran Krstevski med 6 mål hver.
Utvisninger: FyllingenBergen 3x2 min., HC Eurofarm Rabotnik 5x2 min.