Annonse:
Gjensidige Cup 2023
Annonse:
Gjensidige Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Beskrivelse
Foto: Tove Lise Mossestad
Foto: Fotografens navn

Unisport fornyer avtalen

Unisport utvider sitt samarbeid med Norges Håndballforbund og forlenger samarbeidsavtalen med nye fire år.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Unisport er markedsledende i Norden og leverer totalløsninger for hallinnredninger og idrettsanlegg. Unisport og Håndballforbundet har tidligere samarbeidet, og Unisport har levert blant annet sportsgulv til landslagene.

I den nye avtalen inngår Unisport Cup som er et solid bidrag til breddehåndballen. Det skal bli en turnering for guttelag i alderen 10 – 18 år i region Øst som skal bidra i kampen med å redusere frafallet blant ungdommer.

- Vi setter stor pris på at Unisport blir med norsk håndball videre og utvider samarbeidet de kommende fire årene, sier salgssjef i NHF Anne-Birgitte Svae-Kvifte. Vi trenger partnere som vil satse på bredden i tillegg til toppen, og med Unisport på laget vil guttehåndballen i region øst bli godt kjent med leverandøren Unisport gjennom den årlige Unisport Cup, legger hun til.

Unisport ønsker å bidra til økt aktivitet og idrettsglede gjennom den nye turneringen.

- Unisport Cup er vårt største bidrag til breddeidretten, og vi vet at i 16 års-alderen er det stort frafall fra organisert idrett. Cupen blir vår respons på et stadig økende problem og vi ønsker at slike arrangement kan bidra til økt aktivitet og idrettsglede for barn og unge over hele landet. Vi ser frem til et videre godt samarbeid og kommer til å bistå med hallinnredning så vel som økonomiske midler til mer håndballaktivitet for både topp og bredde, sier Country Manager hos Unisport, Brian Phillips.
 

FINNER MOTIVASJON I SKREMMENDE STATISTIKKER

Tall fra Verdens Helseorganisasjon (WHO) viser at for mange barn og unge ikke oppfyller minstekravene til daglig aktivitet. Statistikken viser også at sykdommer relatert til inaktivitet og overvekt er sterkt korrelert med denne trenden. Unisport har en sterk motivasjon for å gi et økende bidrag til idretts- og aktivitetsbildet i Norge, noe som reflekterer det nye samarbeidet med Norges Håndballforbund.

- Vi ønsker å bidra til enda mer aktivitet blant barn og unge. I tillegg til hallinnredning omhandler samarbeidet at Unisport bistår med økonomiske midler til forbundet. Forbundet disponerer selv pengene og kan bruke nye midler for å skape enda mer aktivitet og engasjement rundt håndballen, sier Petter Ødegaard, Markedskoordinator hos Unisport.

Du kan lese mer om Unisport på www.unisport.com.

Kontaktinfo
NHF: Anne-Birgitte Svae-Kvifte tlf. 977 16 111
Unisport: Brian Phillips tlf. 480 40 216