Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tap for Byåsen

Også Byåsen tapte mot et dansk lag i lørdagens EHF cupkamp. Viborg ble for tøffe.

Byåsen hadde en god start på EHF cupens gruppespill, med seier borte mot polske Vistal Gdynia var trønderne klare for å ta i mot Danske Viborg lørdag kveld.

Det var en veldig jevn førsteomgang, hvor begge delte på å lede. Håndball TV’s kommentatorer bemerket derimot at Byåsen måtte opp et par hakk om de skulle klare å holde dette helt inn.

Danskene startet andre omgang som de avsluttet første og var fort fem mål foran. 21 minutter ut i omgangen tok Byåsen timeout, som hovedsakelig var en pep-talk og med små justeringer til spillet. Dessverre hjalp ikke dette og danskene vant til slutt 28-21.

Til Håndball TV etter kampen sa Byåsentrener Roger Kvannli følgende, oversatt fra engelsk, ”Vi tapte troen og slutten var ikke god, i tillegg har Viborg gode backer og høy fart. Til neste kamp må det trenes hardere og vi må få spillerne til å tro på seg selv.”

Byåsens neste kamp i EHF cupen er 21. januar, borte mot tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK.

FAKTA
EHF Cup, Gruppe C
Byåsen HK – Viborg HK 21-28 (10-12)
Trondheim Spektrum
850 tilskuere  

Målscorere Byåsen: Moa Högdahl 6, Marit Røsberg Jacobsen 5, Hanna Maria Yttereng 2, Kristin Venn 2, Oda Uthus 2, Ida Marie Nagelhus Hernes 2, Maren Aardahl 1, Silje Waade 1,
Toppscore Viborg: Kristina Jørgensen 6.
Utvisninger: Byåsen 1x2 min., Viborg 5x2 min.

Link til kamprapport.