Tap for Byåsen

Også Byåsen tapte mot et dansk lag i lørdagens EHF cupkamp. Viborg ble for tøffe.

Byåsen hadde en god start på EHF cupens gruppespill, med seier borte mot polske Vistal Gdynia var trønderne klare for å ta i mot Danske Viborg lørdag kveld.

Det var en veldig jevn førsteomgang, hvor begge delte på å lede. Håndball TV’s kommentatorer bemerket derimot at Byåsen måtte opp et par hakk om de skulle klare å holde dette helt inn.

Danskene startet andre omgang som de avsluttet første og var fort fem mål foran. 21 minutter ut i omgangen tok Byåsen timeout, som hovedsakelig var en pep-talk og med små justeringer til spillet. Dessverre hjalp ikke dette og danskene vant til slutt 28-21.

Til Håndball TV etter kampen sa Byåsentrener Roger Kvannli følgende, oversatt fra engelsk, ”Vi tapte troen og slutten var ikke god, i tillegg har Viborg gode backer og høy fart. Til neste kamp må det trenes hardere og vi må få spillerne til å tro på seg selv.”

Byåsens neste kamp i EHF cupen er 21. januar, borte mot tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK.