Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2018-Byåsen-EHF-cup.jpg

Tap for Byåsen

Også Byåsen tapte mot et dansk lag i lørdagens EHF cupkamp. Viborg ble for tøffe.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Byåsen hadde en god start på EHF cupens gruppespill, med seier borte mot polske Vistal Gdynia var trønderne klare for å ta i mot Danske Viborg lørdag kveld.

Det var en veldig jevn førsteomgang, hvor begge delte på å lede. Håndball TV’s kommentatorer bemerket derimot at Byåsen måtte opp et par hakk om de skulle klare å holde dette helt inn.

Danskene startet andre omgang som de avsluttet første og var fort fem mål foran. 21 minutter ut i omgangen tok Byåsen timeout, som hovedsakelig var en pep-talk og med små justeringer til spillet. Dessverre hjalp ikke dette og danskene vant til slutt 28-21.

Til Håndball TV etter kampen sa Byåsentrener Roger Kvannli følgende, oversatt fra engelsk, ”Vi tapte troen og slutten var ikke god, i tillegg har Viborg gode backer og høy fart. Til neste kamp må det trenes hardere og vi må få spillerne til å tro på seg selv.”

Byåsens neste kamp i EHF cupen er 21. januar, borte mot tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK.

FAKTA
EHF Cup, Gruppe C
Byåsen HK – Viborg HK 21-28 (10-12)
Trondheim Spektrum
850 tilskuere  

Målscorere Byåsen: Moa Högdahl 6, Marit Røsberg Jacobsen 5, Hanna Maria Yttereng 2, Kristin Venn 2, Oda Uthus 2, Ida Marie Nagelhus Hernes 2, Maren Aardahl 1, Silje Waade 1,
Toppscore Viborg: Kristina Jørgensen 6.
Utvisninger: Byåsen 1x2 min., Viborg 5x2 min.

Link til kamprapport.