Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ta kurset Ren Utøver

Alle spillere over 16 år oppfordres til å gjennomgå e-læringskurset "Ren utøver". Ta kurset her!

For klubbspillere er dette frivillig, mens alle som skal delta på landslagssamling, må kunne dokumentere at de har gjennomført kurset.

Kurset er for alle fra 16 år og oppover og skal gjennomføres kun en gang. Det gir elementær antidopingopplæring på en morsom og tilgjengelig måte.

Ta e-læringsprogrammet Ren Utøver her

Opplæring og informasjon er en viktig grunnpilar i antidopingarbeidet. Ren Utøver er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet. Det tar ca. 30 minutter å gjennomføre alle modulene, men det er slett ikke nødvendig å ta alt på en gang. Programmet er et flott utgangspunkt for antidopingundervisning i for eksempel idrettslag eller på skoler.

Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Er du landslagsspiller, må diplomet sendes til rette vedkommende for ditt lag.

Vil du vite mer om ungdom og Antidoping, kan du se hva Antidopingskolen som Neste Generasjon jobber med på dette feltet. her kommer nye episoder helt frem til OL starter i februar.