Revansje for Byåsen

Byåsen ønsket revansje fra forrige helgs tomålstap, mot Kastamonu Belediyesi GSK hjemme lørdag.

Byåsen gikk hardt ut fra start, og etter 10 minutter var de oppe i en tomålsledelse. Denne ledelsen holdt de gjennom resten av omgangen, og var på det meste fem mål foran gjestene. Til pause var stillingen 12-9, og det var selvsikre trønderjenter som entret parketten for andre omgang.

Gjestene fra Tyrkia hadde imidlertid ikke tenkt å la vertene slippe så lett, og fem minutter ut i andre omgang var stillingen 13-13, før Byåsen leverte to raske scoringer til 15-13.
Etter halvspilt andreomgang var stillingen 19-16 til Byåsen, men det ble en forholdsvis jevnspilt avslutning på kampen.
Byåsen holdt seg imidlertid et hakk foran, og kunne til slutt juble for seier 26-24. Det gir trønderne to nye poeng i EHF Cup, og de ligger i øyeblikket på delt andreplass i gruppe C, med like mange poeng som Viborg.

Søndag møtes Vistal Gdynia og Viborg, mens morgendagens hjemmelag neste helg gjester Trondheim Spektrum.