Larvik med stålkontroll

Larvik åpnet gruppespillet i EHF-cup søndag. Laget var aldri truet da HC Zalau fra Romania kom på besøk.

Hjemmelaget tok kontrollen fra start i EHF-cupen og lot gjestene fra Romania virkelig kjenne på hvem som var overmakten.

Larvik fikk satt et godt forsvarsspill og slapp kun inn syv baller til pause, mens de fremover i banen fikk fart i ballen og spilte rumerne ut av hallen tidvis. Larvikjentene ledet med komfortable 15-7 til pause.

Den andre omgangen var preget av mange merkelige dommeravgjørelser begge veier, men hjemmelaget ble ikke påvirket av det. Til tross for at gjestene yppet seg litt halvveis, og kun var fem mål bak, måtte det nesten bli Larvik-seier.

Tor Oddvar Moen rullerte mye på laget og flere spillere sjansen i oppgjøret som kanskje ikke først og fremst vil bli husket som en velspilt håndballkamp...

– Jeg er veldig godt fornøyd. Det er ikke så ofte vi vinner E-cup-kamper på hjemmebane, men vi har flere ting å tenke på for tiden, og derfor er jeg godt fornøyd med resultatet. Fra start tar vi bort det Zalau er gode på, oppsummerte Larvik-treneren til handballtv.com etter kampslutt.

Larviks neste kamp i EHF-cupen er mot DHK Banik Most i Tsjekkia neste helg.