Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180609-LKB-Berg,-Victoria-Solli.jpg
Victoria Solli Berg. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Debuterte i EHF-cupen!

Victoria Solli Berg spilte i sommer beachhåndball-VM i Kazan. På nyåret debuterte hun for Larvik i EHF-cupen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

4.januar tok Larvik i mot Viborg til årets første kamp i EHF-cupen. Kampen endte 28-31 i favør Viborg. For Larviksjenta Victoria ble det likevel en stor kveld. I første omgangs siste minutter kom hun på banen i sin debut for Larvik Håndballklubb. - Det var utrolig spennende og lærerikt å få kjenne på nivået og stemningen. Både på banen, benken og i arenaen! sier Victoria. 

Til daglig spiller hun i 3.divisjon, J18 og Lerøyserien for Larvik Turn. Her har hun lenge gjort seg bemerket med gode prestasjoner, og senest på landsdelssamlinen i desember gjorde hun en god figur.
I sommer ble hun tatt ut til beachhåndball-VM i Kazan hvor Norge tok sølv. - En fantastisk opplevelse å få delta i VM og få være en del av laget til Norge! Veldig gøy med en annen form for håndball, som er mer leken og intensiv for oss målvakter spesielt. I tillegg var det en ny opplevelse å møte lag fra så mange ulike land og verdensdeler, sier hun. 

Norge VM Kazan_photo_Stèphane Pillaud.jpg

Norges lag i VM i Kazan. Victoria Solli Berg lengst til høyre. Foto: Stèphane Pillaud.

Victoria mener hun tok med seg mye lærdom fra sommerens beach-VM som kan overføres til innendørshåndball: - Jeg har utviklet ferdighetene mine på nærskudd. Spillerne skyter ofte etter en piruett i beachhåndball og målvakten må derfor avvente skuddet før man gjør utfallet. Det handler om å finne riktig timing og posisjon! Dette er også viktig innendørs. I tillegg får man trent mye på overblikket i beachhåndball. Man må hele tiden se etter muligheter for raske langpasninger eller forsøke å sette ballen i mål selv, sier hun.

Vi gratulerer Victoria med debuten for Larvik og gleder oss til å se henne på beachbanen igjen til sommeren!